Her
Historie PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Torsdag, 30 September 2010 19:17

­DS FOOD A/S har produceret højkvalitets pølser og røgvarer siden 1995

- og kun af de bedste råvarer og efter de gamle traditioner. Ingen maskinudbenet kød, ingen kunstig røgaroma og kun naturlige krydderier.

DS FOOD A/S med beliggenhed i Kødbyen, er et lille fir­ma på 23 mand som producerer - Værtens bedste pølser og pålæg. Vi producerer i dag pølser og røgvarer under navnet All2Eat samt mærket 2B eaten.dk

Vores Pølser og pålæg er produceret i 99 % af tilfældene af rene danske råvarer, og vores pølser bliver KUN produceret af kæbesnitter samt udbenet bove og vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet. Udover det kan det nævnes at DS Food har modtaget 3 ud af 4 SUPERDIPLOM i Super-Avisen i en blindsmagning, samt udtalelse fra Mik Schack, på DR 2 Hjemmeservice.

Senest opdateret den Torsdag, 30 September 2010 19:18
 

Hotdogpølser, Wienerpølser, Grillpølser, Tykke Knækpølser, Frankfurter, Bockwurst, Chilipølser, Ostepølser, Hvidløgsgriller, Oxedrenge, Karrygriller, Cajungriller, Farmergriller, Grill Medister, Karry Grill Medister, Cocktail Pølser, Brunch Pølser, Ølpølser, Ølchilipølser, Chili Brunch, Bacon/Ramsløgs Medister, Æble/Timian Medister. Mulighederne for den enkelte kunde er store. Fødevarer produceres i videst mulig omfang efter kundens egen opskrifter. Det er muligt at bestille individuel vægt eller størrelse med mere.

Clubskinke Røgvarer -- Her en Clubskinke ..

Copyright © 2020 www.minidentitet.dk. Alle rettigheder reserveret.